mob: +40 743 058 487 fix: +40 232 741 812 Masa ta de Vis


Your dream table

Livrarea comenzii


Livrarea prin curierat rapid

Livrarea produselor comandate se va face pe tot teritoriul României, cu respectarea următoarelor condiţii: ulterior efectuării comenzii pe site-ul www.goldtable.ro  veţi fi contactat prin email şi telefon de către operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, a preţului comenzii, a adresei şi a tarifului de livrare şi pentru stabilirea detaliilor legate de livrare..

Facturarea se face la preţurile afişate în momentul înregistrării comenzii, cu excepţia eventualelor greşeli. Factura nu va cuprinde şi tariful de livrare. Cheltuielile de livrare diferă în funcţie de distanţa, de tipul de produse cumpărate, greutate şi suma totală a comenzii.

Livrarea se face în termen de 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de către operatorul GoldTable SRL. GoldTable SRL îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situaţia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. În această situaţie clienţii vor fi informaţi şi consultaţi cu privire la menţinerea sau anularea comenzii.

Livrarea produselor se face de Luni pană Simbătă, cu excepţia zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-18.00, potrivit intervalului de timp în care Dumneavoastră aţi optat prin completarea formularului de comandă.

Pentru a evita returul comenzii, vă rugăm indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriţi livrarea produselor vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul lansării comenzii.

În cazul în care nu veţi fi găsit acasă, comanda poate fi predata persoanei pe care Dvs. aţi împuternicit-o să plătească produsele şi transportul. În caz contrar vă veţi prezenta cât mai urgent la sediul poştei (maxim 3 zile) sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. În cazul livrărilor parţiale, clientul va plăti numai contravaloarea produselor livrate.

La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: *factura fiscala în original; *chitanţa, în cazul în care plata se face în numerar, la livrarea produselor comandate. Lipsa unei înştiinţări din partea noastră şi expirarea termenului de livrare, vă dă dreptul să refuzaţi oricînd preluarea produselor. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce va restabili contactul cu Dumneavoastră pentru stabilirea unei noi date de livrare. În cazul în care, nici a doua oara nu aţi fost găsit la dresa menţionată, în intervalul stabilit de comun acord cu curierul nostru, comanda Dvs. va fi anulată şi produsul returnat la sediu.

 Partener FAN Courier