mob: +40 743 058 487 fix: +40 232 741 812 Masa ta de Vis


Your dream table

Modalitaţi de plata


Preţurile afişate pe www.goldtable.ro  sunt exprimate în  Ron  şi includ TVA(19%). Facturarea se face la preţurile afişate în momentul înregistrării comenzii, cu excepţia eventualelor greşeli. Factura nu va cuprinde şi tariful de livrare. Cheltuielile de livrare diferă în funcţie de distanţa, de tipul de produse cumpărate, greutate şi suma totală a comenzii.CONDIŢII ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ

Plata comenzii se poate face prin:

a)Prin Card Online - Magazinul online www.goldtable.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

b)Prin bancă în contul Goldtable S.R.L.-  C/D RO41 RZBR 0000 0600 1961 7226 ,C/F RO 38088655,C/B RZBRROBU, Raiffeisen BANK S.A. AG. Stefan Cel Mare : Str. Stefan Cel Mare si Sfant, 7 A.

c)Ramburs - după primirea coletului (Curier Rapid sau Poşta RO) Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice/sau prin email a comenzii. Plata se face către curierul „GoldTable” SRL care efectuează livrarea sau către reprezentantul firmei de curierat.

Atenţie! Procesul de confirmare a efectuării plaţilor durează de la 1 oră pînă la 5 ore (dacă există probleme ceea ce ţine de cardul bancar, acest termen poate dura pînă la 3 zile). Faceţi comanda din timp. Comanda va fi efectuată doar după achitarea în întregime (100%) a costului. Noi, la rîndul nostru, vă vom trimite confirmarea efectuării plăţilor pe adresa electronica sau prin sms. Dacă nu aţi primit o confirmare din partea noastră, rezultă ca tranzacţia nu a fost efectuată, iar comanda se consideră neachitată. Dacă Dumneavoastră aţi achitat valoarea totală a comenzii în proporţie de 100%, însă nu aţi primit confirmarea din partea noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi prin orice mijloc posibil, folosind datele de contact afişate pe site în rubrica “contacte”. Toate datele se prelucrează de la ora 10.00 pînă la ora 20.00.