mob: +40 743 058 487 fix: +40 232 741 812 Masa ta de Vis


Your dream table

TERMENI ŞI CONDIŢII


TERMENI ŞI CONDIŢII

Sediu„GOLDTABLE” SRL, Str.Bucium 34 ,700265 – Iasi, Romania 
 tel: +40 742 070 462
tel: +40 743 058 467
tel: +40 743 058 487
ceo@goldtable.ro showroom@goldtable.ro web.goldtable@yandex.com

 1.            DISPOZIŢII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc condiţiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.goldtable.ro    cu sediul în Iasi, „GOLDTABLE” SRL Str.Bucium 34 ,700265 – Iasi, Romania  tel: +40 742 070 462 tel: +40 743 058 467 tel: +40 743 058 487 str. Bucium 34, email: ceo@goldtable.ro  showroom@goldtable.ro  web.goldtable@yandex.com  .

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică: acceptarea de către Dvs. a prezenţilor  termeni şi condiţii şi acceptarea de către Dvs. a utilizării adresei de poştă electronică (e-mail) ca tehnica de comunicaţie la distanţă. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Tranzacţiile între www.goldtable.ro  şi clienţii săi sunt conforme cu condiţiile stipulate în Legea privind comerţul electronic . Confirmarea unei comenzi, prin bifare „Sunt de acord cu condiţiile de plată / anularelivrarea / returnarea a produselor”, are statut de semnătură electronică.

 2.            Obiectul si acceptarea prezentelor condiții generale de vanzare

Prezentele condiţii generale de vanzare au rol de contract între GoldTable SRL şi client şi sunt aplicabile tuturor comenzilor realizate prin intermediul sitului www.goldtable.ro  . Clientul se obligă să ia la cunoştinţă de aceste condiţii înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor condiţiilor generale de vanzare de către client. Unei comenzi i se aplică versiunea existentă pe site în momentul confirmării comenzii de către client.

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nici o notificare prealabilă. Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau nu confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea Dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

 3.            PRODUSE

Magazinul on-line  www.goldtable.ro este specializat în comercializarea de produse către orice persoana fizică, care a împlinit vîrsta de 18 ani, ce acţionează în alte scopuri decît cele ale activităţii sale comerciale sau profesionale. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul menţionat, „GoldTable” SRL  se obligă să afişeze toate caracteristicile esenţiale ale acestora, care să permită cumpărătorului o identificare, comparare şi o alegere corectă. „GoldTable" SRL  îşi rezervă dreptul de a modifica fără preaviz caracteristicile produselor afişate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, aspect etc.).

Disponibilitatea produselor afişate

3.1 Oferta de produse „GoldTable” SRL este prezentată online, pe site-ul www.goldtable.ro , şi este valabilă atît timp cît produsele sunt afişate ca fiind pe stoc, la preţul afişat. „GoldTable” SRL îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor fără notificare în prealabil. 

3.2 „GoldTable” SRL nu este răspunzător de fluctuaţiile stocurilor furnizorilor, şi nu poate fi tras la răspundere în cazul în care un produs din oferta „GoldTable” SRL dispare din oferta furnizorilor săi. 

3.3 În condiţiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opţiunea de a cumpăra un alt produs / serviciu de o calitate şi la preţ echivalent cu cele solicitate. 

3.4 În condiţiile în care nu doriţi să beneficiaţi de oferta de la punctul 3.3 şi în condiţiile în care aţi realizat plata în avans, plata vă va fi rambursată în termen de 30 de zile de la informarea în scris făcută către „GoldTable” SRL.

 4.                       OBLIGAŢIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNREGISTRARE

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul www.goldtable.ro  va trebui să acceptaţi termenii şi condiţiile prezente, să vă creaţi un cont şi apoi să comandaţi produsul / produsele dorite, prin parcurgerea a 5 paşi.

Pasul 1: logare în contul de utilizator (cu EMAIL şi PAROLĂ) Pasul 2: alegerea produselor cu opţiunea  "ADAUGĂ IN COȘ" disponibilă în dreptul fiecărui produs.  După finalizarea listei de cumpărături, se poate previzualiza şi modifica comanda apasînd butonul "Vezi coşul";   Pasul 3:  Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau menţionate acum detalii utile, precum adresa de livrare şi modalitatea de plată (ramburs, card online, transfer bancar). Pasul 4: plasarea comenzii.  După apăsarea butonului   "Plasează comanda" produsele, adresa de livrare şi modalitatea de plată sunt verificate. Dacă toate datele sunt corecte, comanda urmează să fie procesată de către operatorii noştri. În cazul plăţii prin card bancar, veţi fi direcţionat în fereastra de plată.  Pasul 5:  Odată trimisă comanda veţi primi un mail pe adresa trecută în profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii Dumneavoastră,  preţurile   produselor comandate şi  detaliile  privind livrarea). De asemenea, un reprezentant vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru validarea finală a adresei de livrare şi comunicarea taxei de transport.  

In vederea creării contului, Dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre Dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către Dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

 5.            LANSAREA COMENZII

Se va face prin tehnicile de comunicaţie la distanţă (Internet). Lansarea comenzii înseamnă acceptarea condiţiilor de vânzare ale GoldTable SRL şi confirmarea comenzii. Momentul acceptării comenzii de către client este cel în care clientul trimite prin forma menţionată mai sus comanda către GoldTable SRL. Comanda va fi considerată validă şi acceptată dacă clientul va preciza următoarele date: numele şi prenumele, adresa completă, telefon şi email. Confirmarea comenzii şi acceptarea acesteia de către client constituie momentul încheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele condiţii de vânzare şi înregistrare. Pentru protecţia clienţilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund condiţiilor de vânzare, livrare şi de preţ anunţate de GoldTable  SRL. Produsele sunt livrate exact aşa cum apar pe adresa de internet, fără alte accesorii. Pentru a comanda trebuie să aveţi vârsta peste 18 ani.

 6.            TARIFE

Preţurile afişate pe www.goldtable.ro  sunt exprimate în  Ron  şi includ TVA(19%). Facturarea se face la preţurile afişate în momentul înregistrării comenzii, cu excepţia eventualelor greşeli. Factura nu va cuprinde şi tariful de livrare. Cheltuielile de livrare diferă în funcţie de distanţa, de tipul de produse cumpărate, greutate şi suma totală a comenzii.


Partener FAN Courier

 7.            CONDIŢII ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ

Plata comenzii se poate face prin:

a)Prin Card Online - Magazinul online www.goldtable.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

b)Prin bancă în contul Goldtable S.R.L.-  C/D RO41 RZBR 0000 0600 1961 7226 ,C/F RO 38088655,C/B RZBRROBU, Raiffeisen BANK S.A. AG. Stefan Cel Mare : Str. Stefan Cel Mare si Sfant, 7 A.

c)Ramburs - după primirea coletului (Curier Rapid sau Poşta RO) Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice/sau prin email a comenzii. Plata se face către curierul „GoldTable” SRL care efectuează livrarea sau către reprezentantul firmei de curierat.

Atenţie! Procesul de confirmare a efectuării plaţilor durează de la 1 oră pînă la 5 ore (dacă există probleme ceea ce ţine de cardul bancar, acest termen poate dura pînă la 3 zile). Faceţi comanda din timp. Comanda va fi efectuată doar după achitarea în întregime (100%) a costului. Noi, la rîndul nostru, vă vom trimite confirmarea efectuării plăţilor pe adresa electronica sau prin sms. Dacă nu aţi primit o confirmare din partea noastră, rezultă ca tranzacţia nu a fost efectuată, iar comanda se consideră neachitată. Dacă Dumneavoastră aţi achitat valoarea totală a comenzii în proporţie de 100%, însă nu aţi primit confirmarea din partea noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi prin orice mijloc posibil, folosind datele de contact afişate pe site în rubrica “contacte”. Toate datele se prelucrează de la ora 10.00 pînă la ora 20.00.           

       

8.           LIVRAREA

 

Livrarea prin curierat rapid

Livrarea produselor comandate se va face în toate oraşele Romaniei, cu respectarea următoarelor condiţii: ulterior efectuării comenzii pe site-ul www.goldtable.ro  veţi fi contactat prin email şi telefon de către operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, a preţului comenzii, a adresei şi a tarifului de livrare şi pentru stabilirea detaliilor legate de livrare.

Livrarea se face în termen de 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de către operatorul GoldTable SRL. „GoldTable” SRL îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situaţia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. În această situaţie clienţii vor fi informaţi şi consultaţi cu privire la menţinerea sau anularea comenzii.

Livrarea produselor se face de Luni pană Simbătă, cu excepţia zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-18.00, potrivit intervalului de timp în care Dumneavoastră aţi optat prin completarea formularului de comandă.

Pentru a evita returul comenzii, vă rugăm indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriţi livrarea produselor vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul lansării comenzii.

În cazul în care nu veţi fi găsit acasă, comanda poate fi predata persoanei pe care Dvs. aţi împuternicit-o să plătească produsele şi transportul. În caz contrar vă veţi prezenta cât mai urgent la sediul poştei (maxim 3 zile) sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. În cazul livrărilor parţiale, clientul va plăti numai contravaloarea produselor livrate.

La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: *factura fiscala în original; *chitanţa, în cazul în care plata se face în numerar, la livrarea produselor comandate. Lipsa unei înştiinţări din partea noastră şi expirarea termenului de livrare, vă dă dreptul să refuzaţi oricînd preluarea produselor. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce va restabili contactul cu Dumneavoastră pentru stabilirea unei noi date de livrare. În cazul în care, nici a doua oara nu aţi fost găsit la dresa menţionată, în intervalul stabilit de comun acord cu curierul nostru, comanda Dvs. va fi anulată şi produsul returnat la sediu.

 

 9.            DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Consumatorul are dreptul de a denunţa  unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, notificînd în scris către „GoldTable” SRL (str. Bucium 34, j.Iasi Romania), fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul de a renunţa la rambursarea banilor şi de a cere înlocuirea produselor ce nu îl satisfac, cu altele de aceeaşi valoare.

În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră.  Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor Dumneavoastră. Returnarea produselor se va face personal la „GoldTable” SRL, str. Bucium 34, de luni pana vineri, între orele 9:00-18:00. „GoldTable” SRL  se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către Dumneavoastră a contractului, în cazul cînd prevederile de mai sus au fost respectate.

 Daca un colet nu a fost ridicat de la poştă din diverse motive (Ex.: nu a fost avizat) şi se doreşte retrimiterea coletului, vor fi facturate taxe poştale echivalentul sumei plătite de „GoldTable” SRLpentru ridicarea returului de la poştă.

 10.        Anularea comenzii

Dacă se doreşte, orice comandă poate fi anulată înainte de confirmarea finală din partea operatorului„Carolina” SRL.

Dacă se doreşte anularea comenzii după confirmarea din partea operatorului „GoldTable” SRL, aceasta se realizează conform Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a site-ului www.goldtable.ro , valabile în acel moment.

 11.        Corectarea erorilor din comanda

Orice erori, survenite la comanda făcută de client, pot fi corectate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii telefonic la +40 744 326 771.

 12.        LIMITELE RESPONSABILITĂŢII :

„GoldTable” SRL, partenerii sau furnizorii săi nu pot fi făcuţi responsabili pentru nici o întîrziere sau eroare în executarea obligaţiilor contractuale sau în ceea ce priveşte conţinutul furnizat pe site-ul www.goldtable.md , rezultînd direct sau indirect din cauze de forţă majoră sau care nu depind de voinţa „GoldTable” SRL. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare ale echipamentului tehnic „GoldTable” SRL, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele „GoldTable” SRL / www.goldtable.ro , erorile de operare, greva etc.

 13.        RECLAMAŢII

Reclamaţiile Dumneavoastră privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteţi transmite la sediul nostru din str. Bucium 34, Iasi  la adresa de e-mail showroom@goldtable.ro 

 14.        PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 „GoldTable” SRL respectă prevederile  legi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată de compartimentele / persoanele competente ale „GoldTable” SRL, în scopul îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de lege, pentru organizarea şi desfăşurarea activităţii proprii curente de gestiune economico - financiară şi administrativă. In acest sens datele cu caracter personal trimise prin intermediul formularului de comandă sunt folosite strict pentru facturare şi expediţie fără a fi stocate şi prelucrate ulterior în alte scopuri.

Prin  Legia nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):  

 15.        JURISDICŢIE :        

Toate vînzările societăţii „GoldTable” SRL sunt considerate ca avînd loc la sediul GoldTable SRL, str.Bucium 34, Iasi care constituie şi locul unde obligaţia a luat naştere sau aceea a locului plăţii. Orice litigiu apărut între clienţi şi „GoldTable” SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit soluţionarea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată a Romaniei.

 16.        TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE.

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.goldtable.ro  se  face la momentul încheierii contractului la distanţă, respectiv la momentul primirii de către Dumneavoastră a mesajului de la operatorul nostru prin care vă confirmăm comanda şi stabilirii detaliilor legate de livrare. Locul încheierii contractului este la sediul GoldTable SRL, str.Bucium 34, Iasi.